IN OPDRACHT

collage komTheaterjuf werkt ook regelmatig in opdracht en is in te huren als theaterdocent, regisseur en projectleider. Eén van de opdrachtgevers is kunstencentrum DE KOM in Nieuwegein. Daar werkt Theaterjuf dit seizoen met een kleine maar gezellige jongerenmusicalgroep aan een griezelig en grappig verhaal dat zich in een hotel afspeelt. Dit doet ze in samenwerking met dansdocent Suzan Heyne en zangdocent Tirza de Boer.

Daarnaast werkt Theaterjuf in Nieuwegein in het basis- en voortgezetonderwijs op projectbasis waarbij je moet denken aan lessenreeksen theater en workshops improvisatie en camera-acteren.

 

 

Stichting Amateurpodium

In Culemborg werkt Theaterjuf met een aantal theaterprojecten in opdracht van Stichting Amateurpodium. Deze Stichting initieert, bedenkt, organiseert en verzorgt de begeleiding van voorstellingen en evenementen op het gebied van muziek en theater in de breedste zin voor kinderen, jongeren en volwassen.

Het KvK-nummer van deze Stichting is 71649719. Het bestuur bestaat uit Desi Rovers als voorzitter, Nikla Katsburg als penningmeester, secretaris Monique van Dijk en algemeen lid Anneke van Wijk. Meer informatie  over deze Stichting kun je opvragen bij voorzitter Desi Rovers 06-28887670.

 

streep

 

in opdracht 3

 

streep